Наземен транспорт на стоки е това с което се заехме в далечната 1998 година. Доста дълго време вече се справяме успешно, като сме оставили множество доволни клиенти.

Областите в които имаме опит и за които сме развили автопарка на фирмата, са текстилни и хладилни превози .

Хладилни превози

Извършваме превоз на трайни и нетрайни хранителни стоки, както в България, така и в други Европейски страни.
Благодарение на коректността и отговорността с която осъществяваме тази дейност един от партньорите ни за вътрешни хладилни превози е един от лидерите по хранителни магазини в страната- ЛИДЛ (LIDL), като с ежедневните ни доставки, удовлетворяваме техните нужди.

Текстилни превози

‘’Бонев Транс’’ извършва текстилни превози с така наречените дрехарки от 2004 г. През годините сме работили с много клиенти и имаме натрупан голям опит в транспорта на дрехи на закачалки и щендери. Наши дългогодишни партньори са Мeyer and Meyer и ACT logistics.

Къде возим

Външният ни транспорт на товари е в страните от Европейския съюз, като началната и крайна точка е България.

Спедиция

Спедиторската дейност на фирмата ни е тази която осигурява натовареността на транспортните средства и е основната връзка на клиентите с транспортния потенциал на фирмата.

От изпращача на стоката до получателя и или както се казва „от врата до врата“, нашите спедитори ще обгрижват поверените ни товари и заедно със шофьора ще я доставят навреме, спазвайки всички предписания за транспорт на съответния товар.

Логистичен център

Логистичният център в базата ни на ул. Преслав 46, с. Равно поле има необходимия ресурс за претоварване и преразпределение на товари, направления, групажи и всякакви подобни улеснения за нашите клиенти.